Webbutbildning

Skotta säkerts webbutbildning består av en kurs och ett licensprov. Genom att gå webbutbildningen blir kursdeltagaren licensierad takskottare.

I webbutiken på Plåt & Ventföretagens hemsida beställer du webbutbildningen. När du har betalat fakturan från Plåt & Ventföretagen för din Skotta säkert-beställning får du en länk till utbildningen. Utbildningen består av en kurs och ett prov. Du får tillgång till kursen i 30 dagar. 

För att bli godkänd får deltagaren ha max två fel på provet. Vid godkänt prov mottar kursdeltagaren ett licenskort med posten. Licensen är giltig i fem år.

Pris
För medlemmar i Plåt & Ventföretagen kostar webbutbildningen 750 kr exkl. moms/deltagare. Icke medlemmar betalar 1 000 kr exkl. moms/deltagare.

I priset ingår en kurs, ett kunskapsprov och en Skotta säkert-licens.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar utbildningen att genomföra?
Utbildningen tar omkring 1-1,5 timme att genomföra. Kurstiden beror på hur snabbt du läser texterna.

Hur går utbildningen till?
Utbildningen består av en kursdel och ett kunskapsprov. När du har genomfört provet med godkänt resultat är du licensierad takskottare.

Hur länge gäller licensen?
Licensen är giltig i fem år.

Vilka språk finns utbildningen på?
Utbildningen finns endast på svenska.

Var beställer jag utbildningen? 
Du beställer utbildningen på Plåt & Ventföretagens hemsida här.

När får jag tillgång till utbildningen efter att jag har beställt den?
I de flesta fall skickar vi kursinbjudan samma dag som du har lagt beställningen. Om du lagt beställningen efter 16.00 kan kursinbjudan komma nästkommande arbetsdag. Om du lägger beställningen en helg så skickar vi kursinbjudan nästkommande arbetsdag.

Kan jag få ett kursintyg som visar att jag är licensierad takskottare efter att jag genomfört provet?
Ja, när du har genomfört provet så kan du ladda ned ett kursintyg som visar att du är licensierad takskottare fram till att du får ditt licenskort.

Vi rekommenderar att du sparar kursintyget även efter att du har fått licenskortet eftersom det är ett bevis på att du har gått utbildningen om exempelvis tappar bort ditt licenskort.

Gå Skotta säkerts webbutbildning

Läs personuppgiftspolicy för Skotta säkert

Seriösa företag har Skotta säkert-licens